NatMad – oversigt salon 9-16
Saloner om gastrofysiske temaer og emner
Vi arbejder med fire temaer: VAND, LUFT, JORD og ILD. Under hvert tema finder du 4 saloner med hvert sit spændende gastrofysiske emne.
Til salonerne inviterer vi to eksperter til at udfolde emnet og give os aha-oplevelser med råvarer og teknikker.
Alle saloner finder sted hos KOST Studio, Amalievej 20, baghuset, 1875 Frederiksberg. Du kan se med online på dagen – eller se en redigeret udgave en uges tid efter salonen på www.smagensdag.dk. Billetter a 50 kr. sælges på madbillet.dk
Oversigt over salon 9-16
Salon | Tema | Emne | Oplægsholdere |
9. salon 12. september 2023 | Jord | Farver: pH og diversitet – på mark og tallerken | Mette Søberg Karsten Olsen |
10. salon 10. oktober 2023 | Jord | Terroir: Kokumi og løg | Fredrik Sahlin Louise Windfeldt |
11. salon 14. november 2023 | Jord | Plantesynergi: Velsmag og næring | Trine Krebs Ole G. Mouritsen |
12. salon 12. december 2024 | Jord | Bakterier: Smag og fermentering | Caroline Twile Dennis Sandris |
13. salon februar 2024 | Ild | Røg og damp: Forædling og charcuteri | Jens Jepson Susanne Knøchel |
14. salon 12. marts 2024 | Ild | Emulsion: Legering og ægte saucer | Thomas Hermann Annelise Terndrup Pedersen |
15. salon 9. april 2024 | Ild | Brunfarvning: Maillard og karamel | Katrine Klinken Morten Christensen |
16. salon 14. maj 2024 | Ild | Komfurets kunst: Kollagen og braisering | Francis Cardenau Helle Brønnum Carlsen |
NatMad er udviklet af Smagens Dag & KOST ApS og støttet af Novo Nordisk Fonden.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!