10. salon: Jord – Kokumi, løg og terroir

Lær og bliv klogere på emner inden for naturvidenskabelige begreber i vores dyrkning af råvarer og dens betydning for smagen. Vores gæster til denne salon er hortonom, planteekspert og fagjournalist, Louise Windfeldt og landmand og ejer af Godis Grønt, Fredrik Sahlin. 

Louise, Louise og Fredrik fortæller om løg og terroir

Her kan du hente gratis undervisningsmateriale til din undervisning i STEM-fag og madkundskab, valgfagsniveau:

  1. Undervisningsmateriale: JORD, kokumi, løg og terroir – 9 sider
  2. Lærerinfo: JORD, kokumi, løg og terroir – 7 sider
  3. Video: 10. salon, redigeret, ca. 25 minutter.
Louise Windfeldt forklarer om løg og terroir

NatMad er udviklet af Smagens Dag & Kost Studio og støttet af Novo Nordisk Fonden.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *