10. salon: Jord – Kokumi, løg og terroir
Lær og bliv klogere på emner inden for naturvidenskabelige begreber i vores dyrkning af råvarer og dens betydning for smagen. Vores gæster til denne salon er hortonom, planteekspert og fagjournalist, Louise Windfeldt og landmand og ejer af Godis Grønt, Fredrik Sahlin.
![](https://usercontent.one/wp/smagensdag.dk/wp-content/uploads/2023/10/Louise-B-Louise-W-og-Fredrik--1030x773.jpg?media=1708445524)
Her kan du hente gratis undervisningsmateriale til din undervisning i STEM-fag og madkundskab, valgfagsniveau:
- Undervisningsmateriale: JORD, kokumi, løg og terroir – 9 sider
- Lærerinfo: JORD, kokumi, løg og terroir – 7 sider
- Video: 10. salon, redigeret, ca. 25 minutter.
![](https://usercontent.one/wp/smagensdag.dk/wp-content/uploads/2023/10/Louise-Windfeldt-forklarer-om-loeget-1030x773.jpg?media=1708445524)
NatMad er udviklet af Smagens Dag & Kost Studio og støttet af Novo Nordisk Fonden.
![](https://usercontent.one/wp/smagensdag.dk/wp-content/uploads/2023/10/loegsorter-1030x773.jpg?media=1708445524)
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!