NatMad – oversigt salon 9-16

Saloner om gastrofysiske temaer og emner

Vi arbejder med fire temaer: VAND, LUFT, JORD og ILD. Under hvert tema finder du 4 saloner med hvert sit spændende gastrofysiske emne.

Til salonerne inviterer vi to eksperter til at udfolde emnet og give os aha-oplevelser med råvarer og teknikker.

Alle saloner finder sted hos KOST Studio, Amalievej 20, baghuset, 1875 Frederiksberg. Du kan se med online på dagen – eller se en redigeret udgave en uges tid efter salonen på www.smagensdag.dk. Billetter a 50 kr. sælges på madbillet.dk

Oversigt over salon 9-16

SalonTemaEmneOplægsholdere
9. salon
12. september 2023
JordFarver: pH og diversitet – på mark og tallerken
 
Mette Søberg
Karsten Olsen
10. salon
10. oktober 2023
JordTerroir: Kokumi og løgFredrik Sahlin
Louise Windfeldt
11. salon
14. november 2023
JordPlantesynergi: Velsmag og næringTrine Krebs
Ole G. Mouritsen
12. salon
12. december 2024
JordBakterier: Smag og fermenteringCaroline Twile
Dennis Sandris
13. salon
februar 2024
IldRøg og damp: Forædling og charcuteriJens Jepson
Susanne Knøchel
14. salon
12. marts 2024
IldEmulsion: Legering og ægte saucerThomas Hermann
Annelise Terndrup Pedersen
15. salon
9. april 2024
IldBrunfarvning: Maillard og karamelKatrine Klinken
Morten Christensen
16. salon
14. maj 2024
IldKomfurets kunst: Kollagen og braiseringFrancis Cardenau
Helle Brønnum Carlsen

NatMad er udviklet af Smagens Dag & KOST ApS og støttet af Novo Nordisk Fonden.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *