NatMad – Naturvidenskab & Mad
16 saloner om gastrofysiske temaer og emner
Vi arbejder med fire temaer: VAND, LUFT, JORD og ILD. Under hvert tema finder du 4 saloner med hvert sit spændende gastrofysiske emne.
Til salonerne inviterer vi to eksperter til at udfolde emnet og give os aha-oplevelser med råvarer og teknikker.
Alle saloner finder sted hos KOST ApS, Blågårdsgade 14, 2200 Kbh. N. Du kan se dem i hel længde eller redigeret en uge efter salonen på www.smagensdag.dk. Billetter a 50 kr. sælges på billetnet.dk
Oversigt over de første 4 saloner (med forbehold for ændringer)
Salon-dato | Tema | Emner | Gæsteundervisere |
1: 12/9-2022 | Vand | Krystaller: chokolade, sukker, is, tekstur og lyd | Cathrine Østerberg
Markus Grigo |
2: 10/10-2022 | Vand | Osmose: konservering, sukker, syre, salt, tørring, smag og pH | Annelise Terndrup
Torsten Schmidt |
3: 14/11-2022 | Vand | Hydrokolloider: gelé, syltetøj, tekstur | Ole G. Mouritsen
Marie Holm |
4: 12/12-2022 | Vand | Ekstraktion: sodavand, saucer, lugt | Pia Snitkjær
Francis Cardenau |
NatMad er udviklet af Smagens Dag & KOST ApS og støttet af Novo Nordisk Fonden.