3. salon: Vand og hydrokolloider

Mandag den 14. november 2022 holdt vi den 3. NatMad-salon på Nørrebro. Denne gang handlede det om vand og hydrokolloider – og om hvordan vi binder vand i mad. Til at gøre os klogere havde vi besøg af to dygtige eksperter med hver deres viden inden for netop dette område:

Gastrofysiker Ole G. Mouritsen og “buddingedronning” og madskribent Marie Holm gav os deres ideer til at arbejde med hydrokolloider for at få det bedste resultat i køkkenet.

Undervisningsmaterialer til emnet: Vand og hydrokolloider

Her kan du hente gratis undervisningsmateriale om emnet til dig og din undervisning i STEM-fag og madkundskab:

NatMad er udviklet af Smagens Dag & KOST ApS og støttet af Novo Nordisk Fonden.

Marie og Ole forklarer om hydrokolloider og buddings “blævre-frekvens”
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *