5. salon: CO2-balancer: klima og bælgfrugter

Den 5. salon fra NatMad – Naturvidenskab & Mad handler om LUFT – CO2-balancer: klima og bælgfrugter.

Med os har vi to eksperter: professor i bæredygtige fødevareprocesser- og produktion ved Københavns Universitet, Marianne Thomsen og kokken fra Baka d’Busk, Jonathan Zeuthen Knoll.

Vi har inviteret Marianne Thomsen og Jonathan Zeuthen Knoll med til vores salon for at gøre os klogere på, hvilken betydning CO2 og de fødevarer, vi køber og spiser, har for klimaet. Sidst, men ikke mindst skal vi lære mere om, hvordan vi kan bruge denne viden og erfaring i vores madvalg og i skolekøkkenet.

Louise Beck Brønnum, Marianne Thomsen og Jonathan Zeuthen Knoll

Fra den 20. februar 2023 kan du her på siden finde undervisningsmaterialer til emnet: LUFT – CO2-balancer: klima og bælgfrugter

Glæd dig til, at du her gratis kan hente undervisningsmateriale til din undervisning i STEM-fag og madkundskab, valgfagsniveau:

  1. Undervisningsmateriale: Luft – CO2-balancer: klima og bælgfrugter, 12 sider
  2. Lærerinfo: Luft – CO2-balancer: klima og bælgfrugter, 5 sider
  3. Video: 5. salon, redigeret, ca. 25 minutter.

NatMad er udviklet af Smagens Dag & KOST ApS og støttet af Novo Nordisk Fonden.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *