I Danmark findes der cirka 60 svampe, der er interessante at spise. Nogle kan dyrkes – det kan de, hvis de kan leve på dødt materiale, mens andre lever i symbiose (venskabeligt samarbejde) med andre planter. De sidstnævnte kan vi ikke dyrke. Det, vi kalder svampen, er faktisk kun frugtlegemet på et stort underjordisk netværk, der hedder myceliet. Svampe er en god næringskilde med både B-vitaminer, mineraler og proteiner. Og så smager de fremragende.
Hent workshoppen med svampe her:
Gør smagen grøn: Rødkål i december
/
0 Kommentarer
Prøv den klassiske kogte rødkål med masser af syre- og sukkersmag.…
Gør smagen grøn: Rosenkål i november
Nyd smagen af efterår: Prøv en lækker svampepostej.
Gør smagen grøn – squash i august
Squash, courgette, zucchini – det skønne sommergræskar har…
Gør smagen grøn – asparges i maj
Asparges har sæson fra maj og frem til Sankt Hans, 24.…
Gør smagen grøn – kartofler i marts
Kartoflen fortjener en stor plads i vores køkkener. Den smager…
Gør smagen grøn – grønkål i februar
Grønkål er både en sund og bæredygtig råvare, der kan tilføre…
Gør smagen grøn – rodfrugter i januar
Rodfrugter smager utrolig nuanceret og giver god mundfølelse.…