2023: Smag på fremtiden
SMAGENS DAG giver i år bud på mad – både i Månedens Smag og i årets materiale – der kan bidrage til en række vigtige tiltag for at være med til at passe på fremtiden. Målet er, at maden stadig kan smage godt for de kommende generationer.
Materialet fokuserer på disse emner:
- Det gælder om at skabe lyst til at passe på vores jord
- Vælg kød med omtanke
- Giv smag til bælgfrugter, og tag en tur til vandet
- Svampe er fremtiden
- Grønt, sæson og masser af krydderier uden madspild
Månedens Smag – og NatMad – Naturvidenskab & Mad
Husk også, at du hele året kan finde masser af inspiration til din undervisning i madkundskab og STEM-fagene.
Hver måned finder du en workshop, som passer til sæsonen og temaet: Smag på fremtiden.
Til valgfag i madkundskab og tværfagligt samarbejde med fx fysik, kemi og biologi, har vi en række spændende undervisningsmaterialer under emnet: Natmad – Naturvidenskab & Mad.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!