8. salon: Kemiske hævemidler – salte, gasser og sprødhed
Lær om de kemiske hævemidler: bagepulver, natron, potaske og hjortetaksalt.
Smag på fremtiden – kylling i maj
Brug hele kyllingen - så er der mad til mange lækre og…
7. salon: Biologiske hævemidler: gær, gluten og surdej
Lær om hæveprocesser, hvor gær, gluten og surdej spiller afgørende roller.
5. salon: CO2-balancer: klima og bælgfrugter
Hvilken betydning CO2 og de fødevarer, vi køber og spiser, for klimaet?
3. salon: Vand og hydrokolloider
Vand og hydrokolloider – og om hvordan vi binder vand i mad.
Gør smagen grøn: Rosenkål i november
Nyd smagen af efterår: Prøv en lækker svampepostej.
Smagens Dag 2022 – Gør smagen grøn
SOS for Smagsløgene: Sidste Onsdag i September 2022 – i år…
Gør smagen grøn – squash i august
Squash, courgette, zucchini – det skønne sommergræskar har…
Kontakt os
Smagens Dags sekretariat
Glentevej 3
2670 Greve
Telefon: 20 20 00 76
E-mail: info@smagensdag.dk
Facebook link
Glentevej 3
2670 Greve
Telefon: 20 20 00 76
E-mail: info@smagensdag.dk
Facebook link
Lidt om os
Smagens Dag sætter fokus på smagssansen, og at eleverne skal lære at smage. Målet er, at få eleverne til at tænke over, hvad de putter i munden, og hvorfor de gør det.