


9. salon: Farver: pH og diversitet – på mark og på tallerken
0 Kommentarer
/
Lær om madens naturlige farver.

NatMad – oversigt salon 9-16
Få et overblik over salon 9-16: temaer, emner og oplægsholdere.

Smag på fremtiden – radiser i juni
Radisen er en grønsag, hvor man ofte kun spiser roden, men…

8. salon: Kemiske hævemidler – salte, gasser og sprødhed
Lær om de kemiske hævemidler: bagepulver, natron, potaske og hjortetaksalt.

Smag på fremtiden – kylling i maj
Brug hele kyllingen - så er der mad til mange lækre og…

7. salon: Biologiske hævemidler: gær, gluten og surdej
Lær om hæveprocesser, hvor gær, gluten og surdej spiller afgørende roller.


5. salon: CO2-balancer: klima og bælgfrugter
Hvilken betydning CO2 og de fødevarer, vi køber og spiser, for klimaet?


3. salon: Vand og hydrokolloider
Vand og hydrokolloider – og om hvordan vi binder vand i mad.

Gør smagen grøn: Rosenkål i november
Nyd smagen af efterår: Prøv en lækker svampepostej.
Kontakt os
Smagens Dags sekretariat
Glentevej 3
2670 Greve
Telefon: 20 20 00 76
E-mail: info@smagensdag.dk
Facebook link
Glentevej 3
2670 Greve
Telefon: 20 20 00 76
E-mail: info@smagensdag.dk
Facebook link
Lidt om os
Smagens Dag sætter fokus på smagssansen, og at eleverne skal lære at smage. Målet er, at få eleverne til at tænke over, hvad de putter i munden, og hvorfor de gør det.
