![](https://usercontent.one/wp/smagensdag.dk/wp-content/uploads/2024/05/1558_NatMad-illustrationer_komfurets-kunst_vignet-5-495x400.png?media=1708445524)
![](https://usercontent.one/wp/smagensdag.dk/wp-content/uploads/2024/05/1558_NatMad-illustrationer_komfurets-kunst_vignet-5-495x400.png?media=1708445524)
![](https://usercontent.one/wp/smagensdag.dk/wp-content/uploads/2024/05/spinat-blade-495x400.jpg?media=1708445524)
Giv planterne smag – spinat og asparges i maj
Spinat og asparges er lækre grønne delikatesser, som titter…
![](https://usercontent.one/wp/smagensdag.dk/wp-content/uploads/2023/09/Jord_illu_farve_vignet-495x400.jpg?media=1708445524)
![](https://usercontent.one/wp/smagensdag.dk/wp-content/uploads/2024/03/image-495x400.jpg?media=1708445524)
Giv planterne smag – flækærter i marts
Flækærter er ærter, hvor den yderste hinde er fjernet, så…
![](https://usercontent.one/wp/smagensdag.dk/wp-content/uploads/2024/03/Sauce_illu-495x400.jpg?media=1708445524)
14. salon: ILD – Varme emulsioner og ægte saucer
NatMads saloner bliver afholdt på hos Kost Studio, Amalievej…
![](https://usercontent.one/wp/smagensdag.dk/wp-content/uploads/2024/02/image1.jpg?media=1708445524)
Giv planterne smag – Bygotto i februar
Polerede korn kaldes perlebyg og har fået en fornyet interesse…
![](https://usercontent.one/wp/smagensdag.dk/wp-content/uploads/2024/02/Rog-og-damp_vignet-495x400.png?media=1708445524)
13. salon: ILD – Røg og damp
NatMad - Naturvidenskab & MadTirsdag den 6. februar 2024…
![](https://usercontent.one/wp/smagensdag.dk/wp-content/uploads/2023/12/Mikroorganismer-smag-og-fermentering_vignet-495x400.png?media=1708445524)
12. salon: Mikroorganismer – smag og fermentering
NatMad - Naturvidenskab & MadSalonen fandt sted den 12.…
![](https://usercontent.one/wp/smagensdag.dk/wp-content/uploads/2023/10/Jord_illu_Plantesynergi_vignet-de-tre-soestre-495x400.jpg?media=1708445524)
11. salon: Plantesynergi – velsmag og næring
Hent ny inspiration til at arbejde med emner inden for naturvidenskabelige…
![](https://usercontent.one/wp/smagensdag.dk/wp-content/uploads/2023/10/1558_NatMad-illustrationer_kokumi-loeg-og-terroir_2korr-495x400.png?media=1708445524)
10. salon: Jord – Kokumi, løg og terroir
Salon om JORD, terroir: Kokumi og løg. Lær mere om, hvad jordbunden betyder for smagens fa vores mad.
![](https://usercontent.one/wp/smagensdag.dk/wp-content/uploads/2023/09/Svampe_CB_illu-495x400.jpeg?media=1708445524)
Smagens Dag 2023 – SOS for Smagsløgene
Smagens Dag 2023 sætter fokus på svampe som smagfuld og bæredygtig råvare.
![](https://usercontent.one/wp/smagensdag.dk/wp-content/uploads/2023/09/Jord_illu_farve_vignet-495x400.jpg?media=1708445524)
9. salon: Farver: pH og diversitet – på mark og på tallerken
Lær om madens naturlige farver.
Kontakt os
Smagens Dags sekretariat
Glentevej 3
2670 Greve
Telefon: 20 20 00 76
E-mail: info@smagensdag.dk
Facebook link
Glentevej 3
2670 Greve
Telefon: 20 20 00 76
E-mail: info@smagensdag.dk
Facebook link
Lidt om os
Smagens Dag sætter fokus på smagssansen, og at eleverne skal lære at smage. Målet er, at få eleverne til at tænke over, hvad de putter i munden, og hvorfor de gør det.
![](https://usercontent.one/wp/smagensdag.dk/wp-content/uploads/2022/04/logo-neg.png?media=1708445524)