Giv planterne smag – bønner i august
Grønne bønner tilhører bælgfrugterne. De adskiller sig fra…
16. salon: Komfurets kunst – kogning og stegning
Her får du materialet til den sidste salon hos NatMad - Naturvidenskab…
Giv planterne smag – spinat og asparges i maj
Spinat og asparges er lækre grønne delikatesser, som titter…
Giv planterne smag – flækærter i marts
Flækærter er ærter, hvor den yderste hinde er fjernet, så…
14. salon: ILD – Varme emulsioner og ægte saucer
NatMads saloner bliver afholdt på hos Kost Studio, Amalievej…
Giv planterne smag – Bygotto i februar
Polerede korn kaldes perlebyg og har fået en fornyet interesse…
13. salon: ILD – Røg og damp
NatMad - Naturvidenskab & MadTirsdag den 6. februar 2024…
12. salon: Mikroorganismer – smag og fermentering
NatMad - Naturvidenskab & MadSalonen fandt sted den 12.…
11. salon: Plantesynergi – velsmag og næring
Hent ny inspiration til at arbejde med emner inden for naturvidenskabelige…
10. salon: Jord – Kokumi, løg og terroir
Salon om JORD, terroir: Kokumi og løg. Lær mere om, hvad jordbunden betyder for smagens fa vores mad.
Kontakt os
Smagens Dags sekretariat
Glentevej 3
2670 Greve
Telefon: 20 20 00 76
E-mail: info@smagensdag.dk
Facebook link
Glentevej 3
2670 Greve
Telefon: 20 20 00 76
E-mail: info@smagensdag.dk
Facebook link
Lidt om os
Smagens Dag sætter fokus på smagssansen, og at eleverne skal lære at smage. Målet er, at få eleverne til at tænke over, hvad de putter i munden, og hvorfor de gør det.