3. salon: Vand og hydrokolloider
Mandag den 14. november 2022 holdt vi den 3. NatMad-salon på Nørrebro. Denne gang handlede det om vand og hydrokolloider – og om hvordan vi binder vand i mad. Til at gøre os klogere havde vi besøg af to dygtige eksperter med hver deres viden inden for netop dette område:
Gastrofysiker Ole G. Mouritsen og “buddingedronning” og madskribent Marie Holm gav os deres ideer til at arbejde med hydrokolloider for at få det bedste resultat i køkkenet.
Undervisningsmaterialer til emnet: Vand og hydrokolloider
Her kan du hente gratis undervisningsmateriale om emnet til dig og din undervisning i STEM-fag og madkundskab:
- Undervisningsmateriale: Hydrokolloider, 7 sider
- Lærerinfo: Hydrokolloider, 8 sider
- 3. salon, redigeret, ca. 25 minutter
NatMad er udviklet af Smagens Dag & KOST ApS og støttet af Novo Nordisk Fonden.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!