Gør smagen grøn
Lad os sammen gøre smagen grøn i det nye år. Det gør vi ved at sætte skønne smage på råvarerne, så retterne bliver både grønne og bæredygtige.
Månedens Smag er en workshop, hvor eleverne gennem praktisk og konkret arbejde kan opleve og analysere månedens smag ud fra de 5 grundsmage. Hver workshop indeholder info og oplæg til smageøvelse med en råvare og en ret. Eleverne tilbereder og analyserer smagen.
Gør smagen grøn: Rødkål i december
/
0 Kommentarer
Prøv den klassiske kogte rødkål med masser af syre- og sukkersmag.…
Gør smagen grøn: Rosenkål i november
Nyd smagen af efterår: Prøv en lækker svampepostej.
Gør smagen grøn – squash i august
Squash, courgette, zucchini – det skønne sommergræskar har…
Gør smagen grøn – asparges i maj
Asparges har sæson fra maj og frem til Sankt Hans, 24.…
Gør smagen grøn – kartofler i marts
Kartoflen fortjener en stor plads i vores køkkener. Den smager…
Gør smagen grøn – grønkål i februar
Grønkål er både en sund og bæredygtig råvare, der kan tilføre…
Gør smagen grøn – rodfrugter i januar
Rodfrugter smager utrolig nuanceret og giver god mundfølelse.…