Giv planterne smag

Vi ved det godt! Vi skal spise mere grønt og plantebaseret. Men for at det bliver rigtig godt, skal vi tilberede bælgfrugter og grøntsager, så de smager rigtig dejligt.

I de ni workshops herunder, sætter vi luppen over en række sæsonaktuelle grønsager og bælgfrugter. Og så lærer vi dig at eksperimentere med smagen, tilberedningen og krydderierne, så du får de lækreste smagsoplevelser sammen med alt det sunde. Rigtig god fornøjelse.

Husk også, at du kan hente mere inspiration til spændende eksperimenter med god smag her: NatMad – Naturvidenskab og Smag.

Og til valgfag har vi også en række spændende workshops: PlanteKundskab – med smag.

Giv planterne smag – kål i december

/
I denne workshop skal du give grønkål og rødkål smag og…

Giv planterne smag – kål og kimchi i november

/
Prøv selv at fermentere grønsager til en lækker velsmagende…

Giv planterne smag – hvide bønner i oktober

/
Nu bliver det køligere udenfor - og tiden er inde til skønne…
Smagens Dag

Giv planterne smag – bønner i august

/
Grønne bønner tilhører bælgfrugterne. De adskiller sig fra…
Smagens Dag

Giv planterne smag – spinat og asparges i maj

/
Spinat og asparges er lækre grønne delikatesser, som titter…

Giv planterne smag – bulgur i april

/
Hvede med skøn smag

Giv planterne smag – flækærter i marts

/
Flækærter er ærter, hvor den yderste hinde er fjernet, så…

Giv planterne smag – Bygotto i februar

/
Polerede korn kaldes perlebyg og har fået en fornyet interesse…

Giv planterne smag: Kikærter i januar

/
Kikærten er blandt de mest smagfulde af de tørrede bælgfrugter.…