Aktuelt nu – smag på en råvare
Hver måned kan du opleve smagen i en dansk råvare eller krydderurt, der er i sæson.
Du skal undersøge, hvilke grundsmage der er i råvaren eller i krydderurten og bruge smagen, når du tilbereder en ret.
Smag på rødbede i november
I november måned skal du undersøge rødbedens smag. Rødbeden…
Smag på gulerod i september
I september måned skal du undersøge gulerodens smag. Guleroden…
Smag på tomater i august
I august måned skal du undersøge smagen i tomaten. I Danmark…
Smag på jordbær i juli
I Danmark dyrker man jordbær i haver, på marker eller i væksthuse.…
Smag på nye kartofler i juni
Nye kartofler har en meget tynd skræl, som let kan skrabes…
Smag på asparges i maj
I maj måned skal du undersøge smagen i grønne asparges. Danske…
Smag på i karse i marts
Du kan her undersøge smagen i krydderurten karse. I marts måned…