Aktuelt nu – smag på en råvare
Hver måned kan du opleve smagen i en dansk råvare eller krydderurt, der er i sæson.
Du skal undersøge, hvilke grundsmage der er i råvaren eller i krydderurten og bruge smagen, når du tilbereder en ret.
![](https://usercontent.one/wp/smagensdag.dk/wp-content/uploads/2018/08/Billede1-495x400.png?media=1708445524)
![](https://usercontent.one/wp/smagensdag.dk/wp-content/uploads/2018/08/Roedbede.png?media=1708445524)
Smag på rødbede i november
I november måned skal du undersøge rødbedens smag. Rødbeden…
![](https://usercontent.one/wp/smagensdag.dk/wp-content/uploads/2018/08/Aeble.png?media=1708445524)
![](https://usercontent.one/wp/smagensdag.dk/wp-content/uploads/2018/08/Gulerod.png?media=1708445524)
Smag på gulerod i september
I september måned skal du undersøge gulerodens smag. Guleroden…
![](https://usercontent.one/wp/smagensdag.dk/wp-content/uploads/2018/08/tomatoes-320860_1920-495x400.jpg?media=1708445524)
Smag på tomater i august
I august måned skal du undersøge smagen i tomaten. I Danmark…
![](https://usercontent.one/wp/smagensdag.dk/wp-content/uploads/2018/08/AdobeStock_69456765-495x400.jpeg?media=1708445524)
Smag på jordbær i juli
I Danmark dyrker man jordbær i haver, på marker eller i væksthuse.…
![](https://usercontent.one/wp/smagensdag.dk/wp-content/uploads/2018/08/potatoes-1866415_1920-495x400.jpg?media=1708445524)
Smag på nye kartofler i juni
Nye kartofler har en meget tynd skræl, som let kan skrabes…
![](https://usercontent.one/wp/smagensdag.dk/wp-content/uploads/2018/08/Asparges.png?media=1708445524)
Smag på asparges i maj
I maj måned skal du undersøge smagen i grønne asparges. Danske…
![](https://usercontent.one/wp/smagensdag.dk/wp-content/uploads/2018/08/Rabarber-495x400.png?media=1708445524)
![](https://usercontent.one/wp/smagensdag.dk/wp-content/uploads/2018/08/Page-1-Image-4-495x400.png?media=1708445524)
Smag på i karse i marts
Du kan her undersøge smagen i krydderurten karse. I marts måned…