Aktuelt nu – smag på en råvare

Hver måned kan du opleve smagen i en dansk råvare eller krydderurt, der er i sæson.

Du skal undersøge, hvilke grundsmage der er i råvaren eller i krydderurten og bruge smagen, når du tilbereder en ret.

Smag på grønkål i december

/
I december måned skal du undersøge smagen i grønkål, der…

Smag på rødbede i november

/
I november måned skal du undersøge rødbedens smag. Rødbeden…

Smag på æbler i oktober

/
I oktober måned skal du undersøge smagen i danske æbler,…

Smag på gulerod i september

/
I september måned skal du undersøge gulerodens smag. Guleroden…

Smag på tomater i august

/
I august måned skal du undersøge smagen i tomaten. I Danmark…

Smag på jordbær i juli

/
I Danmark dyrker man jordbær i haver, på marker eller i væksthuse.…

Smag på nye kartofler i juni

/
Nye kartofler har en meget tynd skræl, som let kan skrabes…

Smag på asparges i maj

/
I maj måned skal du undersøge smagen i grønne asparges. Danske…

Smag på rabarber i april

/
I april måned skal du undersøge smagen i rabarber. Rabarber…

Smag på i karse i marts

/
Du kan her undersøge smagen i krydderurten karse. I marts måned…