Smagens Dag 2018: Smag på madkultur

Smagehjul

Årets nye gratis læremiddel består af et elevmateriale med 6 workshops. Her kan I dykke ned i alle de spændende elementer fra Madkulturhjulet.

Hent materialet

Der er masser af ideer til, at dine elever i 4.-7. klasse kan eksperimentere og undersøge, hvordan madkulturens forskellige elementer påvirker den mad, vi spiser.

Vi har også udarbejdet en grundig lærerinfo til workshopsne. Her finder du nyttig baggrundsviden til emnet og didaktiske overvejelser til tilrettelæggelsen af undervisningen.

Hent lærerinfo

Bestem selv

Du vælger selv hvor meget tid, I vil bruge på emnet. Måske vælger du en enkelt eller to workshops ud til 2 eller 3 lektioner. Måske vil du bruge mere af materialet hen over flere undervisningsgange. Eller måske tilrettelægger du en hel temadag eller temauge med fokus på smag og madkultur. Der er masser af stof! Mange vælger at bruge materialet på selve Smagens Dag, i år den 26. september 2018. Andre bruger materialet i løbet af ugen eller skoleåret. Husk også, at du i hele 2018 kan supplere med emner fra Månedens Smag– med øvelser, der passer til årstiden og emnet ”Smag på madkultur”.

Tilmeld din skole

Plakater

Når du tilmelder din skole, sender vi 3 flotte, gratis plakater til dig - lige til at støtte arbejdet med emnet: Smag på madkultur.

De tre plakater er:

  • Madkulturhjulet
  • Umami (fra Smag for Livet)
  • Smagsreceptorer (fra Smag for Livet)
Umamispread_Plakat_smag for livet
Smagsreceptorer_Plakat_2018
Smagehjul

Nu kan du hente årets plakat for Smagens Dag 2018, lige til at hænge op din egen skole.

Hent årets plakat

Plakat