Tidligere års læremidler

SOS for smagsløgene er, som du allerede har hørt om, den Sidste Onsdag i September. De læremidler, der gennem årene er produceret, henvender sig primært til skolernes 4.-7. klassetrin. Vi har holdt Smagens Dag siden 1992, hvor det første pilotprojekt begyndte.

I 1994 blev det første materiale for en temadag udarbejdet og sendt ud til alle folkeskolernes madkundskabslærere. Se dig om i arkivet med alle de tidligere materialer. Det er en guldgrube af spændende smageopgaver med mange forskellige råvarer.

Læremiddel 2016 – Smag smagen

Madkundskabslærerne Hanne Birkum og Kirsten Marie Pedersen har udarbejdet et lettilgængeligt læremiddel. Målgruppen er 4.-7. klasse og valghold i madkundskab.

Læremiddel 2015 – Smag til

Madkundskabslærerne Hanne Birkum og Kirsten Marie Pedersen har udarbejdet et lettilgængeligt undervisningsmateriale. Målgruppen er 4.-7. klasse og valghold i madkundskab.

Læremiddel 2014 – Gem Smagen

Madkundskabslærerne Hanne Birkum og Kirsten Marie Pedersen har udarbejdet et lettilgængeligt undervisningsmateriale. Målgruppen er 4.-7. klasse og valghold i madkundskab.

Læremiddel 2013 – Mærk Smagen

Hjemkundskabslærerne Hanne Birkum og Kirsten Marie Pedersen har udarbejdet et lettilgængeligt undervisningsmateriale. Målgruppen er 4.-7. klasse og valghold i hjemkundskab.

Materiale 2012 – Smag på umami

Hjemkundskabslærerne Hanne Birkum Petersen og Kirsten Marie Pedersen har udarbejdet et lettilgængeligt undervisningsmateriale. Målgruppen er 4.-7. klasse og valghold i hjemkundskab.

Materiale 2011 – Smag på sæsonen

2 dokumenter udarbejdet af Kirsten Marie Pedersen og Hanne Birkum Petersen, Smagens Dag:

Læremiddel 2010 – Smag med chokolade

3 dokumenter udarbejdet af Kirsten Marie Pedersen og Hanne Birkum Petersen, Smagens Dag:

Supplerende baggrundsmateriale til læreren
3 dokumenter udarbejdet af Charlotte U. Carlsen og Tine Bus – Toms Gruppen A/S:

2009 – Smag det sure med det søde

2008 – Smagens Kemi

2007 – Sundhedens Smag

2006 – Smagens Renæssance

2005 – Smag på Norden

2004 – Smag og symboler

2003 – Husker du smagen?

2002 – Fremtidens Smag

2001 – Det er fedt at smage

2000 – Tidens smag, lærervejledning

1999 – Kål, kartofler, krydderier og kød

1998 – Brug knolden, når du smager

1997 – Fokus på kartofler

1996 – Sæt fokus på et produkt

1995 – Lær at smage

Kontakt sekretariatet

Pressesekretær Mariann Bach Nielsen

Glentevej 3 2670 Greve

Telefon: 43 60 00 76 eller 20 20 00 76

E-mail: mbn@2vejs.dk

Vi bliver støttet af og samarbejder med...